İskenderun Kent Güvenliğine Büyükşehir Desteği

İçişleri Bakanlığı, Aselsannet, İskenderun Emniyet Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Kent Güvenliği Projesi” kapsamında başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
İskenderun’un huzur ve güvenliği gözetilerek başlatılan proje kapsamında, Hatay Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) ekiplerinin denetim ve kontrolleri çerçevesinde ilçenin çeşitli bölgelerinde kurulacak olan 37 adet Kent Güvenlik Yönetim Sistemi(KGYS) ile 13 adet Plaka Tanıma Sistemi’nin(PTS) direk dikim işlemleri sürüyor.
Yaklaşık üç aydır devam eden ve en kısa sürede bitirilmesi amaçlanan çalışmaların tamamlanmasıyla İskenderun’un daha emniyetli olacağını ifade eden yetkililer, hizmetin vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamada önemli bir adım olduğunu belirtti.

İskenderun Kent Güvenliğine Büyükşehir Desteği İskenderun Kent Güvenliğine Büyükşehir Desteği İskenderun Kent Güvenliğine Büyükşehir Desteği

Önceki İçerikAfetlere Hazırlık Yılı Başladı
Sonraki İçerikYAĞMUR SUYU HATLARINDAKİ ATIKLAR HAYRETE DÜŞÜRDÜ
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.