İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halkımıza En İyi Şekilde Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte tüm belediye personeli ile bir araya gelerek gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
Değerli İskenderunlu hemşerilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Sık sık çalışanlarımız ile bir araya geliyoruz. Belediye personelimiz halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyor. Kıymetli hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizlerde sık sık vatandaşlarımız, esnaflarımız, sivil tolum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile İskenderun’a hizmet noktasında bir araya geliyoruz. Hepimiz ortak noktası İskenderun” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Güzel olan kentimizi daha güzel hale getirmek için hep birlikte daha çok çalışacağız. Tüm belediye çalışanlarımıza özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Bizler İskenderun’un her bölgesine kimseyi ayırt etmeden, eşit bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şekkinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halkımıza En İyi Şekilde Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halkımıza En İyi Şekilde Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halkımıza En İyi Şekilde Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz

Önceki İçerikİskenderun, Antakya, Belen ve Arsuz’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikErzin Belediyesi Borcunu Açıkladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.