Arsuz Ve Belen’de Bayramlaşma Proğramı

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Arsuz ve Belen’de düzenlenen bayramlaşma programlarına katılarak vatandaşların bayramını kutladı.
Belen’de Kurban Bayramı dolayısı ile Şehitler Abidesi Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, muhtarlar, siyasi partilerin değerli temsilcileri ile birlikte katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosylı burada yapmış olduğu konumada ” Kıymetli Belenli hemşerilerimiz ile bir araya gelerek bayramlarını kutladık. Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar diliyorum.”dedi.
DAHA NİCE BAYRAMLARA
Daha sonra Arsuz’da Kurban Bayramı dolayısı ile TCDD Kampı Çay Bahçesinde düzenlenen bayramlaşma programına AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Kıymetli Arsuzlu hemşerilerimiz ile bir araya gelerek bayramlarını kutladık. Rabbim Birlik ve beraberliğimizi bozmasın “şeklinde konuştu.
Başkan Fatih Tosyalı ,bayramlaşma törenleri ile ilgili yaptığı açıklamada,” Bayramın tüm insanlığa kardeşlik getirmesini diliyorum. Nice bayramlara, hep birlikte, el ele, kol kola ve gönül gönüle kavuşmayı yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.Vatandaşlarımız birliğiyle ve kardeşliğiyle örnek olmaya devam ediyor “ifadelerini kullandı.

Arsuz Ve Belen’de Bayramlaşma Proğramı Arsuz Ve Belen’de Bayramlaşma Proğramı Arsuz Ve Belen’de Bayramlaşma Proğramı

Önceki İçerikMeteoroloji Uyardı Sıcak Hava Dalgası Geliyor
Sonraki İçerikÇatıdan 15 Kilo Bal Çıktı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.