Hbb’den Kurban Bayramı Öncesi İkramiye Sürprizi

Hbb’den Kurban Bayramı Öncesi İkramiye Sürprizi
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bünyesinde çalışan işçi personellerinin 2019 yılının birinci dilimine istinaden alacağı 13 günlük yevmiye bedeli tutarındaki ikramiyeyi dağıttı.
689 BİN TL TUTARINDAKİ İKRAMİYE 412 İŞÇİYE DAĞITILDI
HBB’nin 412 işçi personeline toplamda 689 bin Türk Lirası tutarındaki ikramiyeyi dağıtması, HBB personelinin yüzünü güldürdü. Her türlü hak ve alacaklarını 1 gün bile geciktirmeyerek emeklerine saygı duyan Başkan Savaş’a teşekkürlerini ileten HBB personelleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi gelen ikramiyenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Büyükşehir ayrıca 389 işçi personeline giyim yardımı çerçevesinde toplamda 166 bin Türk Lirası tutarındaki ikramiyeyi de dağıtarak bütçelerine katkıda bulundu.
HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş da, personellerinin emeklerinin ve alın terlerinin karşılığı olan bu ikramiyeyi hak ettiklerini belirtirken, ikramiyelerini güzel günlerde sağlıkla harcamalarını diledi.

 

Önceki İçerikCHP Hatay milletvekilleri Mehmet Güzel Mansur, Suzan Şahin ve HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İTSO’yu ziyaret etti
Sonraki İçerikHatay Gastronomi Evi’nde Sanat Etkinliği
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.