Başkan Güven, Karaağaç Ve Nardüzü Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda Karaağaç ve Nardüzü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri ile birlikte Karaağaç Ek Hizmet Binasında, Karaağaç ve Nardüzü mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, istek ve şikâyetleri dinledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Güven, “ Altyapı çalışmalarında sona geldik. Hatay Büyükşehir Belediyemiz, kendi sorumluluk alanında olan yollardaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde gerekli finansal süreci aşar aşmaz bu konudaki çalışmalarımızı hızlandıracağız. Göreve geldiğim ilk günden itibaren, özellikle Karaağaç ve Nardüzü yollarının asfaltlanması için gereken finansal sürecin çözülmesi konusunda yoğun bir mesai harcıyoruz ve çözüme erdirmek üzereyiz. Kendi aracımla bu mahallelerimizdeki en ücra yolu bile gezip ne durumda olduğunu gördüm. Bende Karaağaçta oturuyorum. Benim de evimin önü asfaltlı değil, kazılmış durumda. Tozdan, yolların bozuk oluşundan şikâyet etmenizi haksız bulmuyorum. Sizden ricam biraz daha anlayış göstermeniz. En kısa süre içerisinde, özellikle ara yolların asfaltlanması konusundaki çalışmalarımıza başlayacağız ve en hızlı şekilde bitirmeye çalışacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Anlayışınız için hepinize teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Başkan Güven, Karaağaç Ve Nardüzü Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi Başkan Güven, Karaağaç Ve Nardüzü Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi Başkan Güven, Karaağaç Ve Nardüzü Mahalle Sakinleri İle Bir Araya Geldi

Önceki İçerikİskenderun Belediyesinden Yaşlıların Evinde Bayram Temizliği
Sonraki İçerikBelen’de Yeni Yerleşim Alanlarına Hat Döşeme Çalışması Sürüyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.