Başkan Fatih Tosyalı:İşimiz Hizmet Gücümüz Millet

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu şehre ve bu şehrin kıymetli insanlarına hizmet etmeyi önemli bir görev olarak görüyoruz”dedi.
Tümsiad Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve yönetim kurulu üyeleri ,İskenderun İş Bankası Şube Müdürleri Hakan Ergenç ve Murat Emin Kara,Antakya Cesa Metal sanayi sahipleri Cevdet Aras ve Selim Aras ,Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Arif Ertekin,Batman ili Hasankeyf İlçesi Belediye Meclis üyesi İsmail Mete,İskenderun Halk Bankası Merkez Şube müdürü Veysel Ülker ,Bursa-Gemlik’ten “Gez Gez Dolaş” programı kapsamında kentimize gelen Çiğdem Öğütücü ve Sude Öğütücü ve beraberindeki gastronomi uzmanları ,Yeni Şafak Gazetesi Grup Müdürü Faruk Sarıgül ve beraberindeki heyet ve Hatay İl Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Karahan ve beraberindeki heyet İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’umuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımızla bunu gerçekleştiriyoruz. belediye kaynaklarımızı şehrimiz ve halkımız için kullanıyoruz. Hizmetlerimizi halkımıza sunarken ilk günden bu güne herkesin sesine kulak veriyor ve tüm çalışmalarımızı buna göre programlıyoruz”dedi.
Başkan Fatih Tosyalı,”Şehrimize yapmakta olduğumuz hizmetlerimizin özünde istişare kültürü yatmaktadır. Bu istişareleri yaparken he türlü fikre ve öneriye büyük önem veriyoruz.Bizim işimiz hizmet gücümüz millet “ifadelerinde bulundu.

Başkan Fatih Tosyalı:İşimiz Hizmet Gücümüz Millet Başkan Fatih Tosyalı:İşimiz Hizmet Gücümüz Millet Başkan Fatih Tosyalı:İşimiz Hizmet Gücümüz Millet

Önceki İçerikBakan Soylu Hatay’da Sınır Güvenliği Toplantısına Katıldı
Sonraki İçerikİSTE Kaynak Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi 6.nci Odak Toplantısı Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.