İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Sahilimizi Daha Güzel Hale Getirmek İstiyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, güzel olan İskenderun sahilini daha güzel hale getirmek istediklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları ile birlikte sahilde yapılacak yeni kalıcı projelerin yerlerinde incelemelerde bulundu.

Özellikle yaz aylarında sahil şeridinin yoğun olarak kullanıldığını belirten başkan Fatih Tosyalı,” Bu çerçevede sahilde park bahçe müdürlüğümüze bağlı ekipler, temizlik işleri ekiplerimiz ve fen işleri ekiplerimiz gerekli bakım, onarım, tadilat çalışmalarını yapıyor. Bir yandan da kültür müdürlüğümüze bağlı ekipler sahilde çeşitli organizasyonlar düzenliyor. Çevre ilçelerden birçok vatandaş sahil bölgesinde gezinti yapıyor. Tüm bunlar ele alındığında halkımıza daha iyi hizmet verecek kalıcı projeleri kısa bir süre hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” İskenderun’u her alanda geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için ortaya koyduğumuz “insan odaklı yönetim” ve “Sosyal belediyecilik” anlayışı ile kalıcı eserler bırakma gayretindeyiz. Bu yaklaşımla herkesin yaşamaktan mutlu olduğu ve marka bir şehir kurmayı ve gelecek nesillere aktarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Sahilimizi Daha Güzel Hale Getirmek İstiyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Sahilimizi Daha Güzel Hale Getirmek İstiyoruz

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.