Arsuz’da “Yaz Kursları” Başladı

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Belediyesi ve Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün işbirliği ile ortak düzenlenen ‘Yaz Kursları’ açılışını gerçekleştirdi.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, CHP İlçe Başkanı Faik Çekin, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez ve Meclis Üyelerinin katıldığı açılış programında Başkan Güven’e çocuklar büyük ilgi gösterdi. Çocukların yaz tatilinde güzel vakit geçirirken yeni bilgiler, güzel kazanımlar elde etmesi amacıyla bu kursların yapıldığını belirten Başkan Asaf Güven, “ Arsuz Belediyemiz ve Halk Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliği ile yapılan bu kurslara ilginin çok fazla olması gerçekten beni çok sevindirdi. Sporla ilgili aktiviteleri çocuklarımızın seviyor olması, istekle geliyor olması, yüzlerindeki sevinç, gülümseme beni çok mutlu ediyor. Sporun faydalarından elbette ki okullarda bahsedilmiştir. Ama sağlığı belirleyen en önemli faktörlerden biri spordur. Sporun değişik yönleri vardır. Bizim için önemli olan bir spor dalı ile ilgilenmeniz ve spor yapmanızdır. Ben, bu kursların dışında çocuklarımızın, bu sporları yapmaya devam edeceklerine inanıyorum. Bu kurs döneminin başarılı geçeceğine inanıyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Halk Eğitim Müdürümüze, belediye olarak bu kursların oluşumunda emeği geçen arkadaşlarıma ve çocukları bu kurslara getirip götüren anne, babalara teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.
Arsuzda çok güzel kursların icra edildiğini belirten Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, “ Biz Arsuz’ da eğitim ve öğretim faaliyetlerinin dışında sanatsal ve sportif faaliyetleri, Arsuz Belediye Başkanımızla, Arsuz ilçesinin hemen hemen her mahallesinde, her köşesinde çok güzel kurslar icra ediyoruz. Yazın çocuklarımızın, öğrencilerimizin tatil yaparken bunun yanında eğlenerek, güzel şeyler öğrenmeleri, spor yapmaları amacıyla, Arsuz Belediyemiz ile birlikte yaptığımız protokol çerçevesinde, yaz kurslarını gerçekleştirdik. Ben öncelikle Arsuz İlçe Belediye Başkanımıza, çalışma arkadaşlarına ve bu kursların gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

Arsuz’da “Yaz Kursları” Başladı Arsuz’da “Yaz Kursları” Başladı

Önceki İçerikParkinson’un Öne Çıkan 4 Belirtisi
Sonraki İçerikİskenderun Belediyesi Yaz Kuran Kursu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.