İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, halka hizmet noktasında vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,Akçay Mahallesi Muhtarı Mehmet Bebek, Güzelçay Mahallesi Muhtarı Mehmet Zabun ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Düzenlenen ziyarette Başkan Fatih Tosyalı belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler vererek bölgede yapılması planlanan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında vatandaşlarla ve muhtarlar ile fikir alışverişinde bulundu.
Başkan Fatih Tosyalı muhtarlar ve vatandaşlarla çay içip sohbet etti. İskenderun Belediyesi olarak talep ve önerilerini sordu. Akçay’da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Başkan Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesinin kent genelinde devam eden çalışmalar ile ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

Hizmet odaklı çalıştıklarını vurgulayan Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun’da görev yapan muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla istişare toplantıları düzenleyerek İskenderun’daki eksikleri anında tespit ediyor, çözüm için ilgili birimlere talimat veriyoruz. İskenderun her noktasında çalışmalarımız sürüyor” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı ziyaretlerde ayrıca belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veriyor vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,Hizmet Odaklı Çalışıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,Hizmet Odaklı Çalışıyoruz

Önceki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; Çocuklar Bizim Geleceğimiz
Sonraki İçerikHatay ve Türkiye İstatistikleri Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.