Hak-İş’in 14. Olağan Genel Kurulunda Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi

HAK-İŞ’in 14. Olağan Genel Kurulu “Emek, Demokrasi, Özgürlük, Adalet İçin İleri” temasıyla şölen havasında tamamlandı.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube yönetim Kurulu üyeleri ile Hak-İş Sendikasına bağlı üyeler de Genel Kurulda yer aldılar.

14. Olağan Genel Kurul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, üst düzey protokol, üyeleri, ITUC ve ETUC temsilcileri başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen Uluslararası sendika temsilcileri, delegeler ve binlerce HAK-İŞ’li emekçinin katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirildi.
Genel Başkan Mahmut Arslan HAK-İŞ 14. Olağan Genel Kurulu’nun sonunda bir teşekkür konuşması yaptı.
Arslan, “Bütün delegelerimize, sendikalarımızın başkanlarına çok teşekkür ediyorum. HAK-İŞ’e yakışan bir genel kurulu, bize uygun ve bizim sorumluluklarımıza paralel bir noktada sonuçlandırıyoruz. Genel kurulun birinci günü ve bu saate kadar geçen konu ve maddeler, üzerinde büyük bir mutabakatla kabul edilen her konu tarihi bir kongre yaptığımıza işaret ediyor” dedi.
Arslan HAK-İŞ 14. Genel Kurulundaki tutum ve kararlılığın HAK-İŞ Başkanlar Kurulundaki iradeyle aynı şekilde tecelli etmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten alkışlanacak bir kongre ve HAK-İŞ olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Genel kurulun bir şölen havasında birlik ve beraberlik içerisinde geçtiğini belirterek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hak-İş’in 14. Olağan Genel Kurulunda Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi Hak-İş’in 14. Olağan Genel Kurulunda Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi Hak-İş’in 14. Olağan Genel Kurulunda Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi

Önceki İçerikYerel lezzetler Gıda Girişimciliği Ön Elemeleri İTSO’da gerçekleştirildi
Sonraki İçerikHaftasonu Elektriklerin Kesik Olacağı Yerler Açıklandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.