DASİFED’den Arsuz Kaymakamı Sarı’ya nezaket ziyareti

Doğu Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DASİFED) Başkanı Faruk EKİNCİ ile başkan yardımcısı Adnan Ağır, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.
Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Ekinci nazik kabulünden dolayı teşekkür etti. Sayın Sarı’nın genç, dinamik, geniş vizyon ve modern şehircilik anlayışı ile Arsuz’u bölgenin Antalya’sı olma potansiyeline taşıdığını ifade etti. Eski Arsuz evlerinin yenilenmesi, etrafında villaları, sosyal tesisleri ile golf kulübü, bölge ihtiyacını görecek yat limanı, zümrüt rengiyle Arsuz ırmağı üzerinde turistik tesis ve eğlence merkezleri gibi sayısız projeler Arsuz’u ülke çapında yatırımcılar için bir cazibe merkezi yaptığı, dolayısı ile Sayın Sarı’ya ilçe olarak teşekkürlerimizi ilettik.
Son olarak öncülüğünde Arsuzumuzu turistik bir yapıya kavuşturduğu halka mal olan festivallere ilave olarak DASİFED ile işbirliğinde her yıl bir uçurtma festivali organize etme konusunda mutabık kaldık. Oluşturulacak bir komitenin şimdiden yurt içi ve dışı benzer uçurtma festival örneklerinden yola çıkarak hazırlıklara başlaması, halkı seyreden değil içinde olan, paylaşan bir anlayışla, bölge iş insanlarının ve kurumlarının her türlü katkısını da alarak başarılı bir uçurtma festivalini Arsuz’a kazandırmak üzere yola çıkmada fikir birliğine vardık.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Musa Sarı da, ilçenin daha iyi yerlere gelmesi için sivil toplum kuruluşlarının desteğinin önemli olduğunu vurguladı. Sivil toplum örgütleriyle belirli aralıklarla bir araya gelip fikir alış-verişinde bulunacaklarını belirten Kaymakam Sarı, DASİFED Başkanı Faruk Ekinci ve başkan yardımcısı Adnan Ağır’a tekrar bir araya gelmek dileği ile teşekkür etti.

DASİFED’den Arsuz Kaymakamı Sarı’ya nezaket ziyareti

Önceki İçerikHatay’da 1 Haftada 4.254 araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı
Sonraki İçerikArsuz’da Suriyeli Kavgası
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.