İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını ağırladı

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını kaymakamlık konutunda ağırladı.

02 Temmuz 2019 Salı günü kaymakamlık konutunda akşam yemeği olarak tertip edilen özel gecede; Yönden Ailesi, kişiye özel hazırlanmış kalemleri muhtarlara hediye olarak takdim etti.

Muhtarlık müessesesinin, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden ve devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliği olduğunu ifade ederek, kısa bir konuşma yapan Kaymakam Yönden; “Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Yönetim anlayışımızda, vatandaşlarımızın devletimize ihtiyaç duyduğunda çalacakları ilk kapının muhtarlıklarımız olduğu bilinci çok önemli bir yer tutmaktadır. Milletimizin tercihine, teveccühüne ve itimadına mazhar olmak rütbelerin en büyüğü olduğu bilinciyle, halkımızın tercihi ve seçimiyle işbaşına gelmiş muhtar kardeşlerimiz, son derece önemli bir unvan taşımakta olup, aynı zamanda bir o kadar da ulvi bir görevi üstlenmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerimle, muhtarlarımıza hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, İlçemizde görev yapan tüm mahalle muhtarlarımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Kaymakamlık konutunda icra edilen akşam yemeğine; Fatih Sultan Mahallesi Muhtarı Mehmet Türkoğlu ve eşi Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı ve eşi, Karayılan Mahallesi Muhtarı Enver Sarraç ve eşi, Cırtıman Mahallesi Muhtarı Şevket Ergüven ve eşi, Suçıkağı Mahallesi Muhtarı Yaşar Çelen ve eşi iştirak etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını ağırladı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını ağırladı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını ağırladı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, mahalle muhtarlarını ağırladı

Önceki İçerikHatay’da Terörist Yakalandı
Sonraki İçerikPayas’da Trafik Kazası Meydana Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.