Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi iş birliği ile bu sene 3. Sü düzenlenen “Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivaline” katkısı olan herkese teşekkür etti.
Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi iş birliğiyle Gözcüler sahilinde gerçekleştirilen festivale Türkiye’nin birçok ilinden sporcular yoğun ilgi gösterdi. Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali” için ilçeye gelen misafirlere, sporculara ve hazırlık aşamasından, sonuna kadar emek veren herkese teşekkür etti. Üç gün boyunca gündüzleri çeşitli etkinliklerle ve akşam hem yerel hem de ulusal sanatçıların sahne aldığı festival coşkuyla sona erdi. Doğa yürüyüşü, bisiklet, motocross, serbest ve tüplü dalış, yelken, yamaç paraşütü, yoga ve birçok branşta katılımcı ve sporculara heyecan dolu anlar yaşatan Arsuz Fest yoğun ilgi gördü.
Arsuz’un hak ettiği değere kavuşması gerektiğini belirten Başkan Güven, “Her yıl yaptığımız bu festivaller her geçen yıl misafirlerimizin artmasıyla daha da önem kazanmaktadır. Her yıl üstüne katarak yol kat ediyoruz. Bir turizm kenti olan Arsuz’umuzun daha fazla tanınması ve hak ettiği yerlere gelmesi en büyük hedeflerimiz arasındadır. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz festivalimiz, renkli anlara sahne olurken, bizlerde eksikliklerimizi tespit edip önümüzdeki yıl için daha güçlü ve eksiksiz bir festivale imza atmak için çalışmalarımıza şimdiden başlayacağız. Gündüzleri etkinliklerimiz, akşamları konserlerimizle misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Ben bu festivalde emeği geçen başta Arsuz Kaymakamımız Sayın Musa Sarıya ve ekibine, Arsuz Belediyesi emekçilerine, ilçemize teşrif eden sporcular ve misafirlerimize çok teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 11 Gündem Maddesi Görüştü
Sonraki İçerikZararlı Güneş Işınlarına Dikkat
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.