İskenderun Şehit Evladını Uğurladı

Şanlıurfa’daki birliğinde 27 Haziran 2019 Perşembe günü geçirdiği rahatsızlık sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet Dursun için tören düzenlendi.

28 Haziran 2019 Cuma günü Şehit Dursun için binlerce vatandaşımızın katılımı ile İskenderun Kaptanpaşa Camii’nde Cuma namazını müteakip İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Şehit Dursun için düzenlenen törene Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Abülkadir Özel, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Hatay MKÜ Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, İSTE Rektörü Prof.Dr. Türkay Dereli, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve İskenderun Belediye başkanı Fatih Tosyalı’nın yanı sıra şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Henüz 24 yaşında ve bekâr olan Şehit Dursun’un tabutunun sarıldığı Türk Bayrağı, şehidin ailesini teselli ederek sabır dileyen Vali Doğan tarafından şehidin babası Ayhan Dursun’a verildi.

Şehidimizin kederli ailesine ve sevenlerine sabır, aziz milletimize başsağlığı dileriz.

İskenderun Şehit Evladını Uğurladı İskenderun Şehit Evladını Uğurladı İskenderun Şehit Evladını Uğurladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.