Geleceğin Şampiyon Sporcuları Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yetişiyor

Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Eğitim ve Öğretimler yaz döneminde de aralıksız devam ediyor.
Sporun her alanında önem veren Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları, Deniz şehri İskenderun’da yüzmenin gerek sağlık gerekse spor açısından ne kadar önemli olduğu bilinci ile hareket ederek, minik öğrencilerine yüzme kursları veriyor. Her atıkları kulaçla başarıya bir adım daha yaklaşmanın bilinci ile hareket eden Pamuk Öğrencilerini geleceğin şampiyon sporcuları olarak yetiştirmeye çalışan öğretmenler ve hocaları ise işlerini titizlikle yerine getiriyorlar. Deniz şehri İskenderun’da Su Sporlarının her alanda yaygınlaştırılması gerektiğine vurgu yapan Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları müdürü Selma Türkoğlu; “Bizler de kurum olarak Su Sporlarına özellikle yüzme sporuna büyük önem veriyoruz. Yüzme hem sağlık, hem spor hem de yaşadığımız deniz şehrinde mutlaka öğrenilmesi gereken bir spor dalı olduğunu düşünüyoruz. Bu bilinçle öğrencilerimize Yaz dönemi Eğitimlerinde Yüzme Kursları veriyoruz. Bu eğitimler gerek öğrencilerimiz gerek se velilerimiz tarafından da takdirle karşılanması bizlerin çalışma azmini de arttırıyor. Öğrencilerimizin Suyu sevmeleri ve attıkları her kulaçta büyük heyecan duymaları ve bu işi şevkle yapmaları yüzmeyi öğrenmeleri açısından çok önemli. Geleceğin Şampiyonların yetişmesi adına atılan bu temellerin sağlam olması düşüncesiyle hareket ediyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Geleceğin Şampiyon Sporcuları Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yetişiyor Geleceğin Şampiyon Sporcuları Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yetişiyor Geleceğin Şampiyon Sporcuları Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yetişiyor Geleceğin Şampiyon Sporcuları Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Yetişiyor

Önceki İçerikİTSO Haziran Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikİskenderun Şehit Evladını Uğurladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.