5 Temmuz İskenderunspor’da İç Transfer’de İmzalar Atıldı

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’da iç transferde imzalar atıldı.
İskenderun Belediyesi brifing salonunda düzenlenen imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor kulüp başkanı Kemal Nadir Ünal ,Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu ,yönetim kurulu üyesi Ergün Saydam,teknik heyet ve futbolcular katıldı.
Düzenlenen imza töreni öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm takıma başarılar dileyerek,” Yeni sezon öncesinde yeni yönetim iş başına geldi. Hep birlikte İskenderun sporu hak ettiği yere getireceğiz. Siz sporcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunsporu en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz takıma var gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Kulüp yöneticileri ise yapmış oldukları konuşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek el birliği içerisinde İskenderunsporu hak ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladılar.
Teknik Direktör Hıdır Özdemir ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek sezonu başarı ile tamamlayacaklarını belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından teknik ekip olarak Teknik Direktör Hıdır Özdemir ,Halit Yavuz Yardımcı Antrenör,Emre Altun Yardımcı Antrenör,Kenan Kurt Kaleci Antrenörü,Murat Bodur Altyapı Antrenörü,Süleyman Paltacı Altyapı Antrenörü olarak imzaları atarken futbolculardan ise Mustafa Yıldız Forvet,İsmail Turhan Kaleci,Salim Tektaş Defans,Okan Kaynar Kaleci ve Fırat Kaya Forvet ile karşılıklı imzalar atıldı.

5 Temmuz İskenderunspor’da İç Transfer’de İmzalar Atıldı 5 Temmuz İskenderunspor’da İç Transfer’de İmzalar Atıldı 5 Temmuz İskenderunspor’da İç Transfer’de İmzalar Atıldı

Önceki İçerikGüneş Çarpmasına Dikkat
Sonraki İçerikSigarada Tek Tip Paket Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.