Arsuz’da “Dünya Yoga Günü” Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleşti

Arsuz Belediyesi, “21 Haziran Dünya Yoga Günü” münasebetiyle, Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu plajında, halkın katılımıyla 2. yoga etkinliğini düzenledi.
Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu plajında halkın katılımıyla gerçekleşen yoga etkinliği, keyifli anlara sahne oldu. Arsuz Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel, bu tarz etkinliklerin ilçede yapılmasından memnun olduğunu dile getirerek, “Arsuz her ne kadar deniz, kum ve güneş ile anılsa da; sosyal ve kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin tümüne ev sahipliği yapmaktadır. İlçemizi ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak adına, her türlü etkinliğe, kurumsal olarak destek vermekteyiz. 21 Haziran en uzun yaz gündönümüne binaen yoga yapan katılımcıları kutlar, başarıların devamını dilerim. Hem Arsuz Belediye Başkanımız Dr. Asaf Güven, hem de şahsım adına tüm hocalarımıza ve katılımcılara teşekkür ediyorum,” dedi.
Ardından yoga hakkında katılımcılara bilgi verildikten sonra Eğitmenler; Melike Sağnak, Aylin Aslan, Figen Tüme, İmren Sayar, Fulya Beyoğlu, Nursemin Eser, Funda Bayar, Latife Kıvrak, Duygu Antakyalı, Yonca Ağtaş, Esin Altuğ eşliğinde yoga seansları gerçekleştirildi.

Arsuz’da “Dünya Yoga Günü” Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleşti Arsuz’da “Dünya Yoga Günü” Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleşti Arsuz’da “Dünya Yoga Günü” Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleşti Arsuz’da “Dünya Yoga Günü” Etkinliği’nin İkincisi Gerçekleşti

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Oyun Gruplarına Periyodik Bakım Yapılıyor
Sonraki İçerikİSTE’de 8 yeni bölüm kapılarını eğitime açıyor!
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.