5 Temmuz Festivalin İlk Konseri Soydan Soydaş ‘dan

İskenderun’da uzun bir aradan sonra Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatıyla gerçekleşecek olan 5 Temmuz Kültür ,Sanat ve Turizm Festivali, Millet Parkı’nda düzenlenen Soydan Soydaş & A*STAR BAND konseriyle start aldı.

Festivali, sahil şeridi ve Atatürk Anıt Alanıyla sınırlı tutmayan, kent genelinde yapılan kültür-sanat ve spor etkinlikleri ve konserlerle halka tamamına ulaşmayı amaçlayan İskenderun

Uzun bir aradan sonra ilk kez açık alanda düzenlenen konserde vatandaşlar Soydan Soydaş’ın okuduğu şarkılar ve & A*STAR BAND ile coştular.
7’den 70’e yüzlerce kişinin izlediği Soydan Soydaş & A*STAR BAND konserinde vatandaşlar , festivali yeniden hayata geçiren ve sanatçıları halkla buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür etti.

Gece boyunca Sanatçı Soydan Soydaş, şarkılarını okumaya devam ederken & A*STAR BAND ekibi de bir çok şarkısına vatandaşların da eşlik etmesini sağlayarak coşkuyu büyütmeyi başardı.

Düzenlenen konser gece boyunca devam ederken vatandaşlar & A*STAR BAND performansı ve Soydan Soydaş’ın söylediği bir birbirinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlendiler.
Düzenlenen konsere Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal,Kültür Müdürü Suat Nesim Sarı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

5 Temmuz Festivalin İlk Konseri Soydan Soydaş ‘dan 5 Temmuz Festivalin İlk Konseri Soydan Soydaş ‘dan 5 Temmuz Festivalin İlk Konseri Soydan Soydaş ‘dan 5 Temmuz Festivalin İlk Konseri Soydan Soydaş ‘dan

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.