İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Millet Parkında Yeni Hizmetler Yapıyoruz

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, millet parkında yeni düzenlemeler yaptıklarını belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ait tüm sosyal tesislerde halkımıza en iyi vermek için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı millet parkında bir takım yeni düzenlemeler yaptıklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Millet parkı içerisinde bulunan sosyal tesisimizi genişlettik. Sosyal tesisimizin üst kısmını düzenleyerek halkımızın hizmetine açtık. Yaşanan yoğunluktan dolayı tesis çevresindeki masa sayısını arttırdık. Tüm bu çalışmaları halkımızın rahatı için yapıyoruz ”dedi.
GÖLET ÇEVRESİNE KORKULUK YAPILIYOR
Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine park içerisinde bulunan göletin çevresine korkulukların yapılmakta olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Parka gelen çocuklarımızın güvenliği çok önemli. Bu bölgede korkuluk olmaması çocuklar açısından sıkıntı oluşturmaktaydı. Bu çalışma ile gölet çevresi daha güvenli hale geliyor. Ayrıca çocukların sosyal tesis balkonundan düşmemesi içinde çevresine korkuluklar yapıldı” diye konuştu.
MİLLET PARKI GİRİŞİNE YAYA GEÇİDİ
Millet parkı girişine yaya geçidi yapılması sağladıklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı,” karşı mahallelerden gelen arabasını millet parkının karşına bırakan vatandaşlar karşıya geçmek için sıkıntı yaşıyorlardı. Hem çocuklu ailelerin hem yaşlıların hem de engelli vatandaşlar için yapılan bu çalışma büyük bir takdir gördü. Engelli vatandaşlarımız için kaldırıma rampada yapıldı. Halkımızın istekleri ve talepleri bizler için çok önemli. Belediyemizin imkânları çerçevesinde halkımızın hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Millet Parkında Yeni Hizmetler Yapıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Millet Parkında Yeni Hizmetler Yapıyoruzİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Millet Parkında Yeni Hizmetler Yapıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Millet Parkında Yeni Hizmetler Yapıyoruz

Önceki İçerikArsuz’da, “Deniz Kaplumbağalarının Yuvalama Yerleri” Koruma Altına Alındı
Sonraki İçerikİSTANBUL,İSTANBUL OLALI BÖYLE SEÇİM GÖRMEDİ…
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.