İskenderun Belediyesi Habib-İ Neccar Hz. Anısına Halka Pilav Dağıtımı Yaptı

İskenderun Belediyesi Habib-i Neccar Hz. Anma Etkinlikleri kapsamında, Cuma Namazı sonrasında Kaptan Mehmet Paşa camii avlusunda halka pilav ikramında bulundu.
Düzenlenen anma etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Habib-i Neccar Hazretleri’nin ilimizin önemli şahsiyetlerinden biri olduğuna vurgu yaparak Habib-i Neccar’ı anma etkinlikleri kapsamında bu etkinliğin düzenlendiğini kaydetti.
Başkan Tosyalı,“ Önemli şahsiyetlerin toplum tarafından tanınması, bilinmesi ve savunduğu değerlerin ilimizde herkese ulaştırılması büyük önem arz ediyor. Habib-i Neccar Hz. Yaşantısı ile gerek o dönem içerisinde gerekse daha sonraki dönemlerde Kuran-ı Kerim’de anlatıldığı şekliyle insanlara hep rehberlik yapmış mübarek bir zattır. Allah rahmet eylesin” şeklinde görüş beyan etti.
Pilav dağıtımına İskenderun Belediye Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin ve Kültür Müdürü Suat Nesim Sarı ‘da katıldı.

İskenderun Belediyesi Habib-İ Neccar Hz. Anısına Halka Pilav Dağıtımı Yaptı İskenderun Belediyesi Habib-İ Neccar Hz. Anısına Halka Pilav Dağıtımı Yaptı

Önceki İçerikHatay’ın Mutfak Kültürü İtalya’da Yankı Buldu
Sonraki İçerikSamandağ ,Arsuz, İskenderun ve Erzin Deniz Temizliği Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.