Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yöneticileri Bölgemizin en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan MMK Metalürji ‘de çalışan üyeleriyle Bayramlaştı.
Ramazan Bayramı münasebetiyle MMK Metalürji yönetim binası önünde düzenlenen Bayramlaşma törenine Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve İşçi temsilcileri katıldı.
MMK Metalürjide çalışan Üyelerinin Ramazan Bayramını kutlayan Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanımız Mehmet Güngör; MMK METALURJİ Yönetimiyle çalışanları ile daima birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduk. İşçilerimizin hakkını sonuna kadar koruyarak alın terleri kurumadan haklarını almaları için yoğun çaba sarf ediyoruz. Bu vesile ile üyelerimizin ve ailelerinin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik etmek için bu gün buradayız. Bizler Özçelik-İş ailesi olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde birbirine sıkıca kenetlenen, dayanışma içinde olan üyeleriyle birlikte kocaman bir aileyiz” şeklinde konuştu.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Şube yönetim kurulu üyeleri, İşçi Temsilcileri ile beraber bütün çalışanlar ile tek tek bayramlaştı.

Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı Özçelik-İş Sendikası Yönetimi MMK Metalürjide üyeleri ile Bayramlaştı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.