Hizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu

İskenderun Belediyesinde yetkili Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi üyeleri ile belediye çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi. İskenderun Belediye Başkan yardımcılarının da katıldığı iftar yemeği Belen Göçmen Restaurantta gerçekleştirildi.
Ramazan ayında da Belediye de çalışan üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim; “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğine katılan Belediye Başkan yardımcılarımız başta olmak üzere, sendika yönetim kurulu üyelerim ve Belediye de görevli sendikalı çalışanlarımıza hoş geldiniz diyorum.
Burada amacımız, Bir araya gelmek, birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendirmektir. Sendika olarak her zaman emeği ile çalışan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve onların haklarının sonuna kadar korumak için çaba sarf ettiğimizi belirtmek isterim. Bu vesile tüm üyelerimizin Ramazan Bayramını da tebrik ediyorum. Allah birliğimizi daim eylesin” dedi.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesi üyeleri de Sendika Başkanı Mehmet Yetim ve yönetimine verdikleri iftardan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Hizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu Hizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu Hizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu Hizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.