İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda Kepler Havada

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu Tepe Kampüsü’ne kurulan alan ve platformda gerçekleşen törene; İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektör Yardımcısı ve İMYO Müdürü Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu’nun ev sahipliğinde, İskenderun Başsavcısı Ahmet Çelikkol ile akademisyenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

İSTE Rektör Yrd. Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu törendeki konuşmasında; “Şu an karşınızda olmaktan çok mutluyum, hepiniz hoş geldiniz. Bugün karşımda seçilmiş bir kitle var ve ben bu kitleye hitap etmekten onur duyuyorum. Neden seçilmiş diyorum? Çünkü Türk sanayisinin Türk çalışma ekolünün gerçekten ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü sizler oluşturuyorsunuz. Dolayısıyla sektörde şansınız çok yüksek. Tabi ki bu şansınızı daha da artırmak için yapmanız gereken küçük dokunuşlar var. Bu dokunuşlar; çalışkan olmak, mesleğinizi sevmek ve her daim ileriye götürmenin çabasında olmaktır. Bütün bunları yan yana koyduğunuzda başarının anahtarını cebinize koymuşsunuz demektir. Değerli velilerimiz, sizler de çocuklarınızla övünebilirsiniz, çünkü çok iyi bir eğitim aldılar. Ben buradan tüm hocalarıma ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Her an yanınızda ve destekçiniz olduğumuzu lütfen unutmayın” diyerek tüm davetlileri selamladı.

Ardından İMYO’daki bölüm öğrencileri sırayla, bölümlerinin hocaları eşliğinde sahneye gelerek başarı belgelerini aldılar. Belgeleri takdim etmek için, İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu ile bölümlerin hocaları sahnede hazır bulundu. Belge takdiminin sona ermesi ardından bütün öğrenciler alanda toplanarak, heyecan ve mutlulukla geri sayıp keplerini gökyüzüne attılar. Keplerini atan öğrenciler sevinç ve gururlarını alanda bulunan velileriyle paylaştı. Kep atma töreni sonrasında, alanda bulunan tüm davetliler, İSTE Merkez Kampüse geçti ve Kızılay İskenderun Şubesi işbirliği ile hazırlanmış olan iftar yemeğine katıldı.

İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda Kepler Havada İskenderun Meslek Yüksekokulu’nda Kepler Havada

Önceki İçerikDoğa Harikası 10 yaşında ki öğrencinin İmza Gününe Yoğun İlgi
Sonraki İçerikHizmet-İş Sendikası Belediye çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.