MÜDÜR KÖSEOGLU E TWİNİNG PROJESİ MİMARLARINI KUTLADI

Mithat Paşa İlkokulu, öğrencilerine daha faydalı olabilmek adına sorumluluk edindiği projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamda Mithatpaşa İlkokulu 4/G sınıfı öğrencileri e-Twinnig projesi kapsamında yürüttükleri ‘Masal Ağacı’ projesinde ortak yazdıkları masalları kitap haline getirdi. Mithat paşa ilkokulu Müdüresi Berivan Kuyubaşıoğlu, okul öğrencileri ve proje mimarı öğretmenleri Sevra Özen ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu’na ziyarette bulunup, çalışmaları ve kitaplarını anlatma imkanı buldular. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Müdür Köseoğlu, projeyi çok beğendiğini kaydederek, “Bu tür proje destekli öğrenci çalışmalara her zaman destek veriyoruz. 2019/2020 Eğitim-Öğretim yılında ilkokullar arası “ Masal Anlatma” yarışması Mithat Paşa İlkokulu koordinatörlüğünde düzenleyeceğiz. Ben ziyaretten dolayı değerli öğrencilerime, bu projenin mimarı meslektaşlarıma teşekkür ediyor, çalışmalarından ötürü kutluyorum”dedi.
Öğrenciler aynı zamanda kitaplarını ve projede yaptıkları diğer ürünleri okullarında düzenledikleri sergide diğer öğrenci arkadaşlarına anlatarak fikir edinmelerini sağladılar.

MÜDÜR KÖSEOGLU E TWİNİNG PROJESİ MİMARLARINI KUTLADI MÜDÜR KÖSEOGLU E TWİNİNG PROJESİ MİMARLARINI KUTLADI MÜDÜR KÖSEOGLU E TWİNİNG PROJESİ MİMARLARINI KUTLADI

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.