Türk Tenisi Bir Yıldız Kazanıyor

Hatay Büyükşehir Belediyespor’un başarılı tenisçisi Haydar Cem Gökpınar, kariyerindeki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Çocuk denecek yaşta tenise başlayan, katıldığı turnuvalarda çeşitli şampiyonluklar elde ederek milli takıma kadar yükselen Haydar Cem, bu başarısını bir kez daha perçinledi.
Türkiye Tenis Federasyonu’nun Gaziantep’te düzenlediği milli takım seçmelerine katılan ve seçmelerdeki tüm maçlarını kazanarak milli takıma birinci sıradan seçilen başarılı sporcu, sevenlerine, kulübüne ve şehrine büyük guru yaşattı.
Geçekleşen turnuva sonrası düşüncelerini paylaşan takım antrenörü Mehmet Doğan, “Haydar Cem başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türk tenisi büyük bir yıldız kazanıyor. Kulübümüzde yetişen başarılı sporcuların milli takımlara seçilmesi bizim için gurur verici. Bu uzun ve zorlu yolda kulüp başkanımız Prof. Dr. Mehmet Maden ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın bize katkısı çok büyük. Sporcumuzun başarısında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Türk Tenisi Bir Yıldız Kazanıyor

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Satranç Turnuvası Yoğun İlgi Gördü
Sonraki İçerikAnaokuluna Gidemeyen Çocuklara Yaz Aylarında Anaokulu İmkanı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.