İskenderun Belediyesi Satranç Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

İskenderun Belediyesinin düzenlediği 1. minikler geleneksel satranç satranç turnuvası çekişmeli müsabakalara sahne oldu.
135 çocuğun katıldığı turnuva sonucunda katılımcıların tamamına madalya ve katılım belgesi verildi.
Millet parkında düzenlenen satranç turnuvasına katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Farklı zamanlarda düzenleyeceğimiz satranç turnuvalarında özellikle çocukların bu alanda tecrübe kazanmasını sağlıayacağız. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen satranç turnuvası yoğun bir ilgi gördü. çocuklar bu tür sosyal etkinliklerle ebeveynleriyle kaliteli zaman geçiriyor hem de sosyalleşiyor.”dedi.

Satranç şöleninin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Tosyalı,”İskenderun satranç kulübüne bu organizasyon için teşekkür ediyoruz.Satranç hakemleri gözetiminde gerçekleşen müsabakalar çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Satranç oynarken düşünmeyi ve sabretmeyi de öğrenen çocukların yaptığı hamleler büyüklere taş çıkardı. Miniklerimize katılım belgelerini ve madalyalarını düzenlenen törenle verdik. Sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecek.”şekkinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Satranç Turnuvası Yoğun İlgi Gördü İskenderun Belediyesi Satranç Turnuvası Yoğun İlgi Gördü İskenderun Belediyesi Satranç Turnuvası Yoğun İlgi Gördü

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.