Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı.

An’ı Çocuk Kitap Evi ve Atölye ile kitap, çocuk ve atölyeleri tek konseptte birleştirmek isteyen İmren Sayar, Çocuğa alınan her kitabın önce ebeveyn tarafından özenle incelenmesi gerektiğine ve her çocuğun kitabının da farklı olabileceğine dikkat çekiyor.

Amacına uygun doğru zamanda doğru kitabın okunması gerektiğini, kitaplar ile bağ kuran çocukların sayısının artmasını, farkındalık yaratmayı, çocuklara kitap okumanın , ebeveyn ve çocukların benzersiz bağının verimli atölyeler ile desteklemeyi amaçlayarak bu işe gönül vermiş Çocuk Yogası Uzmanı ve Okul Öncesi Eğitmeni olan Sayar çocuklarla geçen her An’ın özel ve içinde yeni bir oluşum sakladığına inanıyor.

Kitap evinin yanı sıra çocuk yogası, okuma ve masal saatleri, yetişkin ve çocuk sanat atölyelerine de katılabileceğiniz bu benzersiz mekana hepinizi bekliyoruz.

Adres : Piri reis mahallesi Yaşar Doğu caddesi no: 37/1

Telefon : 0 554 122 45 50

Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı. Hatay’ın ilk ve tek Çocuk Kitap Evi İskenderun’da Açıldı.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.