Anaokuluna Gidemeyen Çocuklara Yaz Aylarında Anaokulu İmkanı

Paylaşmak güzeldir!

Barbaros Mesleki Teknik Lise bünyesinde bulunan Kızılay Anaokulu Kelebekler sınıfı öğrencileri öğretmenleri Sevinç Mucuk rehberliğinde değerler eğitimine devam ediyor. Öğretmenleri Sevinç Mucuk rehberliğinde minikler Ramazan ayının manevi hissini yardım kolisi hazırlayarak öğrendiler.

Minikler evlerinden getirmiş oldukları ürünleri yardım kolisinde buluşturup çoğalttılar ve ihtiyaç sahibi aileye ulaştırdılar.

Anasınıfı öğretmeni Sevinç Mucuk yaptığı açıklamada; ‘‘Manevi duygular ve değerler toplumun temelini oluşturuyor. Bu duyguları ve değerleri minik yaşta kazandırmak geleceğimiz için çok önemlidir. Hayatın temeli olan 0-6 yaşın çok iyi değerlendirilmesi gerekir. Okul öncesi eğitimin önemi unutulmamalıdır.’’ Dedi.

Temmuz ayı içerisinde başlayacak olan okul bünyesinde açılacak yaz okulu ile ilgili de bilgiler veren Mucuk, Milli Eğitim Bakanlığınca, okul öncesi eğitimi hiç almamış çocuklar için Temmuz ve Ağustos’ta iki aylık yoğunlaştırılmış ücretsiz anaokulu eğitimleri düzenlenecek. Temmuz ayının ilk haftası okul bünyesinde açılacak olan yaz kursu için kayıtların Mayıs ayı içerisinde yapılacağını ve 6 yaş anaokuluna hiç başlamamış çocukların kayıt yaptırabileceğini belirtti.

Anaokuluna Gidemeyen Çocuklara Yaz Aylarında Anaokulu İmkanı Anaokuluna Gidemeyen Çocuklara Yaz Aylarında Anaokulu İmkanı Anaokuluna Gidemeyen Çocuklara Yaz Aylarında Anaokulu İmkanı

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.