Hatay Merkez Parti Kuruldu

Merkez Parti Hatay İl Başkanından açıklama, Genel Başkanımız Prof.Dr.Abdurrahim Karslı’nin 2014 yılında “önce insan” sloganıyla kurmuş olduğu partimiz Türkiye’nin bir çok yerinde milletimizin teveccühleriyle teşkilatlanmasını tamamlama yolunda siyaset sahnesine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Kıymetli Hatay’lı hemşehrilerim; içinde bulunduğumuz mübarek ramazan ayında bu güzel oluşumun içerisinde yer almak için ilimizde parti teşkilâtımızı kurarak genel başkanımızın “gelin tanış olalım, işi kolay kılalım” çağrısına icabet ettik. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve siyasi krizler öteden beridir bitmeden her gün biraz daha derinleşerek milletimizi maddi manevi her türlü şekilde olumsuz etkilemektedir. İktidariyla, muhalefetiyle ülkemizde bulunan siyasi partilerin tamamı mental yorgunluğa düşmüş, dinamizmini kaybetmiş, günlük siyasi manevralarla ahlâk olgusundan uzak ülkeyi yönetmeye çalışmaktadırlar. Üzülerek belirtmek isterim ki; ülkemizde siyasi, kültürel ve sosyal ahlâkî çöküş yaşanmaktadır. Zenginliklerimiz yanlış, kişisel ve kitlesel rant sağlayan politik hamlelerle siyonist ve emperyalist ülkelerin güdümüne teslim edilmiş, adeta dört bir yandan kuşatılarak ülkemizin sömürülmesine zemin hazırlanmıştır.Ülkemiz; hukuk,adalet ve liyakat gibi devleti yaşatacak elzem değerlerden maalesef bahsedemez duruma gelmiştir.Seçilmişlerin değil atanmışların yönetimde olduğu,şeffaflığın ve denetimin olmadığı; yoksulluk, yolsuzluk ve yasakların arttığı bir yönetim sistemine doğru gitmektedir.
Merkez Parti, bugünkü dünya şartlarında Türkiye üzerinde oynanmak istenen emperyal oyunları deşifre ederek milletimizin ve ülkemizin egemenlik ve bağımsızlığını güçlendirmek, dinin siyasi emellerle tahrip edilmesinin önüne geçmek, milli kültürümüzü ve varlığımızı korumak amacıyla demokrasi, hak ve hukukun üstünlüğü ilkesi üzerine oturan bir halk hareketi olarak doğmuş, insanı merkez alan bir partidir. Bu yeni oluşumun başarıya ulaşması için özellikle genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Ferasetinize, enerjinize ve yüreğinizdeki yanan gençlik ateşine partimizin ve ülkemizin ihtiyacı var. Bu vesileyle başta genç kardeşlerimi ve tüm halkımızı birleştirici, kucaklayıcı, ahlaklı ve ilkeli siyaset yaparak ülkemizi hak ettiği yerlere taşımak için partimiz çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle partimizin ve il teşkilatımızın; ülkemiz, milletimiz, bölgemiz ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyorum.
Saygılarımla
Merkez Parti Hatay İl Başkanı
Fadıl KOÇAK

Hatay Merkez Parti Kuruldu Hatay Merkez Parti Kuruldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.