Denizciler Gübretaş Ortaokulunun Hami Projesi ile Ufuklar genişliyor

Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 Vizyonu Hami Projesi kapsamında Denizciler Gübretaş Ortaokulu müdür ve öğretmenleri İKEM Kolejini ziyaret etti.
Denizciler Gübretaş Ortaokulu müdürü Adem Kesik, “Okullarımızın sosyal kültürel sportif alanlarda karşılıklı işbirliği, elbirliği ile geleceğimiz olan çocuklarımıza daha güzel nasıl katkıda bulunabilir, hangi ortak paydalarda etkinlikler düzenleyebiliriz gibi konularda fikir alışverişi yaparak yarınlarımız için güzel paydalarda hem fikir olduk…
Gerekli resmi yazışmalar sonucunda, protokolümüzü imzalayarak 2019 – 2020 eğitim öğretim yılından itibaren Hami Projesini hayata geçirmek ortak gayemiz olacak. Bu kapsamda İKEM Koleji Kurucu Müdürü Levent Hakkı YILMAZ ‘a ve Okul Müdiresi Emine PİŞKİNKAYA nezdinde İKEM KOLEJİNE nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Denizciler Gübretaş Ortaokulunun Hami Projesi ile Ufuklar genişliyor Denizciler Gübretaş Ortaokulunun Hami Projesi ile Ufuklar genişliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.