Tüm gayretimiz halkımız için

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı P.Albay Ragıp Taygan’ın yer aldığı heyet İskenderun’un sahil kordonunda yürüyüş yaparak, İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

İskenderun halkımıza en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak üzere neler yapılabileceğine yönelik istişare de bulunan İlçemizin atanmış ve seçilmiş yöneticileri, söz konusu İskenderun olduğunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi noktasındaki hassasiyetlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Belediye tarafından sahil bandında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”vatandaşlarımızın özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandığı sahil şeridinde genel temizlik hizmetlerini aralıksız sürdürüyoruz. Çocuklarımızın kullandığı parklar yeşil alanlara önem veriyoruz. Sosyal tesislerimizde birçok yeni uygulamayı hayata geçiriyoruz. Tüm gayretimiz halkımıza en iyi vermek için “dedi.

Tüm gayretimiz halkımız için Tüm gayretimiz halkımız için

Önceki İçerikHer Gün İki Bardak “Süt “ İçin
Sonraki İçerikE TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.