İskenderun Hatsu Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Veriliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), iş güvenliği seminerleri kapsamında personellere İş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilmeye başlandığını duyurdu.
İş prensiplerini güvenilir, sosyal ve kültürel anlamda yerine getirmeyi amaçlayan HATSU, personellerini her anlamda geliştirme adına eğitim seminerlerine devam ediyor. İş sağlığı ve güvenliği eğitimi içme suyu, kanalizasyon ve abone işleri personellerine yönelik İskenderun HATSU hizmet binasında düzenlendi.
Hatay’ın her bölgesinde arazi şartları fark etmeksizin çalışma sürdüren ekiplerin güvenliğini ön planda tutan İdare, düzenlenen eğitim seminerleri sayesinde görsel materyal ve sunumlar ile acil durumlarda nasıl bir müdahale gerektiği konusunda personelleri bilinçlendirmeye devam ediyor.
İskenderun’da başlatılan eğitimlerin bütün Hatay bölgesindeki personellere verileceğini belirten Genel Müdürlük, hijyen ve sağlık konusunun hayatımızdaki önemine dikkat çekerek projelerin geliştirilerek çalışma ortamlarını iyileştirme yönünde sürdüreceğini açıkladı.

İskenderun Hatsu Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Veriliyor İskenderun Hatsu Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Veriliyor

Önceki İçerikE TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR
Sonraki İçerikDenizciler Gübretaş Ortaokulunun Hami Projesi ile Ufuklar genişliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.