E TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR

Mithat Paşa İlkokulu 4/G sınıf ögretmeni SEVRA ÖZEN’in e twinning projesi kapsamında yürüttüğü ve 5 ülke 54 şehir ortaklı masal ağacı projesinde,öğrencilerin bir dönem boyunca kendi hayal güçleriyle yazmış oldukları ortak masallar kitap haline geldi. Mithatpaşa ilkokulu müdürü Berivan Kuyubaşıoglu bu tür projeler ile öğrencilerimiz öğrenme ve sosyalleşme daha etkin olduklarını belirtti ve e twinning projeleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Öğrencilerin faal olması için her alanda ekip anlayışı içinde çalışma yaptıklarını önemle dile getiren Mithatpaşa İlkokulu Müdiresi Berivan Kuyubaşıoğlu, sosyal, kültürel ve sportif alanın yanı sıra öğencilerimzin zihnini açacak ve hayal dünyalarını genişleterek e twinning projesini çok önemsiyoruz. Öğretmenimiz Sevra Özen bu çalışma ile ilgili büyük emek ve gayret sergiliyor. Daha farklı alanlarda da çalışmalarımız sürecek”dedi.

E TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR E TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR E TWİNNİNG PROJESİ ÖĞRENCİLERİN UFKUNU GENİŞLETİYOR

Önceki İçerikTüm gayretimiz halkımız için
Sonraki İçerikİskenderun Hatsu Personellerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi Veriliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.