MÜSİAD Hatay Şube yöneticilerinden İTSO’ya nezaket ziyareti

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube yönetim kurul üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.
Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen genel kurul sonrası göreve gelen ve böle ekonomisinin gelişmesi için çaba sarf eden iş insanı ve MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine projeleri hakkında bilgiler verdi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölge ekonomisine değer katacak ortak projelerde birlikte hareket edilebileceğine vurgu yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “MÜSİAD yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Hepimizin ortak gayesi bölgemiz ekonomisine değer katacak projeler geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İskenderun’da sivil toplum kuruluşların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi ile bölgemizin gelişimine daha fazla katkı sunulacağı inancındayız. Bu bağlamda İTSO olarak bizler her zaman bölgemiz iş insanlarının ve sizlerin yanındayız” dedi.
MÜSİAD Hatay Şube yönetiminin ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Hıdır Güneş, İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez yer aldı.

MÜSİAD Hatay Şube yöneticilerinden İTSO’ya nezaket ziyareti MÜSİAD Hatay Şube yöneticilerinden İTSO’ya nezaket ziyareti

Önceki İçerikİskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 4. Olağan Genel kurulu yapıldı
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 5 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.