Doğa Harikalarının 19 Mayıs Coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 19 Mayıs 1919’da Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere Samsun’a çıkışının 100’üncü yıl dönümü nedeniyle İskenderun Doğa Koleji öğrenci, öğretmeni ve bando takımıyla kortej yürüyüşü yaparak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir gururla kutladı.
Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Doğa Koleji öğrenci ve öğretmenleri İskenderun anıt alanında istiklal marşı okuyup saygı duruşunda bulundular ve ardından çelenk bırakarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla andılar.
Doğa Koleji daha sonra Bayrak, Flama ve Bando Takımı önderliğinde öğretmenleri, velileri ve çalışanları eşliğinde Park Forbes Alışveriş Merkezinde büyük bir coşku ve gururla görkemli bir kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.
Doğa Koleji Bando Takımı’nın Sahil Şeridinde yaptığı geçit töreni, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı ve büyük bir alkış aldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Doğa Harikalarının 19 Mayıs Coşkusu Doğa Harikalarının 19 Mayıs Coşkusu Doğa Harikalarının 19 Mayıs Coşkusu

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 5 Gündem Maddesiyle Toplanıyor
Sonraki İçerikBaşkan Savaş’tan Hatayspor’a Destek Çağrısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.