Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hizmetlerimizde adil ve herkese eşitiz. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla çalışıyoruz ”dedi.
CHP eski Milletvekili Aziz Yazar,Sanatçı Fuat İnan,MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdurahman Bozatlı,İSTE Rektörü Türkay Dereli,Diler Holding Yönetim kurulu üyesi Mustafa Yazıcı ,Yazıcı Genel Müdürü Osman Gözükara,Tosçelik Fen Lisesi okul idarecileri,İskenderun Mimarlar odası ve çok sayıda vatandaş belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile işlerimize devam ediyoruz. Temennimiz, birlikte güzel şeyler ortaya çıkarmaktır. Hemşerilerimizin hayır duasını almak kadar güzel bir şey olamaz. Bizim için en büyük mutluluk budur. Bizler hizmet için buradayız. İskenderun halkımıza en güzel hizmetleri, en güzel projeleri hayata geçireceğiz ” dedi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halka Hizmet Hakka Hizmettir Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halka Hizmet Hakka Hizmettir Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halka Hizmet Hakka Hizmettir Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Halka Hizmet Hakka Hizmettir

Önceki İçerikİSTE’de 19 Mayıs 100. Yıl Sergisi
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Çocukların Mutluluğu Bizim Mutluluğumuz
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.