Başkan Savaş’tan Hatayspor’a Destek Çağrısı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte ortak basın açıklaması gerçekleştirdi.
20 Mayıs Pazartesi günü Hatay Valiliğinde gerçekleşen toplantıda basın mensuplarıyla buluşan ikiliye Hatayspor yöneticileri de eşlik etti.
Spor Toto 1. Lig’i üçüncü sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmak için play-off oynamaya hak kazanan ve Adana Demirspor’la eşleşen Hatayspor’un geleceği için basın mensuplarıyla bir araya gelen şehrin yöneticileri, tüm şehrin Hatayspor’a sahip çıkması gerektiğinin mesajını verdi.
“HATAYSPOR’UN BAŞARISI TÜM ŞEHRİ ETKİLEYECEK”
İlk olarak düşüncelerini paylaşan Vali Doğan, “Hatayspor’un elde ettiği bu başarıdan dolayı hepimiz çok heyecanlıyız. Hataylıların takımlarına sahip çıkması için ne yapılabilir diye bugün bir araya geldik. Takımımızın geleceği için bir yardım kampanyası başlatıyoruz. İş insanlarımızdan, vatandaşlarımızdan bütçelerine göre destek istiyoruz. Hatayspor’un Süper Lig’e çıkması tüm şehir için çok önemli. Şehrimizin tüm sektörlerini olumlu etkileyecek. Bunun örneğini bu sene gördük. Biz de şehrin yöneticileri olarak takıma sahip çıkılması için bir adım atıyoruz. Basın mensuplarından da bu destek kampanyasının tanıtımı için destek bekliyoruz” diyerek kampanyanın önemine vurgu yaptı.
Vali Doğan’dan sonra Başkan Savaş da düşüncelerini paylaştı. Herkesin Ramazan’ını kutlayarak ve Vali Rahmi Doğan’a teşekkürlerini sunarak düşüncelerini aktaran Başkan Savaş, “Geçen sene 1. Lig’e çıkma başarısı gösteren takımımız bu sene Süper Lig’i zorluyor. Spor kamuoyunun düşüncesine göre bu konuda en iddialı takım Hatayspor. Futbolda Süper Lig’de olmak demek sadece sportif başarı demek değil, şehrin ekonomisinin de kalkınması demektir” dedi.
Başkan Savaş’tan Hatayspor’a Destek Çağrısı
Hatayspor’un geleceği için herkesten elini taşın altına koymasını isteyen Başkan Savaş, “Takımımızın başarısı için gerekli maddi desteği sadece ticaret odalarımız, STK’larımız ya da iş insanlarımızdan değil, tüm hemşehrilerimizden istiyoruz. Önceden Antakya’nın takımı olarak bilinen Hatayspor’u son iki yılki çabalarımızla tüm şehrin takımı haline getirdik. Bunun için de şimdi Hatayspor’u seven herkesten destek bekliyoruz” diyerek basın mensuplarından bu destek kampanyasının tanıtımına önem vermelerini istedi.
Hatayspor’un geçmiş dönemlere ait borcu olmadığını ve bu yardım kampanyasından elde edilen gelirin tamamının bordo-beyazlılar için yatırım olacağının vurgusunu da yapan Lütfü Savaş, bu konuda kimsenin kafasında soru işareti olmaması gerektiğini önemle ifade etti.
VALİ RAHMİ DOĞAN 5 BİN LİRA DESTEK İLE KAMPANYAYI BAŞLATTI
Yapılan yardımların toplan tutarının kamuoyu ile paylaşılacağının bilgisini de paylaşan Vali Rahmi Doğan, “Şeffaf ve açık bir kampanya yürütülecek. Toplanan miktar her gün açıklanacak. Ben Rahmi Doğan olarak 5 bin lira vererek kampanyayı başlatıyorum” diyerek Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesinin el ele Hatayspor’a sahip çıktığını ifade etti.
HATAYSPOR YÖNETİCİLERİ BANKA VE HESAP BİLGİLERİNİ PAYLAŞTI
Hatayspor’un geleceği için başlatılan yardım kampanyasının banka ve hesap numarası bilgisi paylaşan Hatayspor yöneticileri, destek olmak isteyenlerin Hatayspor Kulübü Derneği adına QNB Finansbank TR31 0011 1000 0000 0083 0026 56 numaralı hesap aracılığıyla destek olabileceklerini belirtti.

Başkan Savaş’tan Hatayspor’a Destek Çağrısı

Önceki İçerikDoğa Harikalarının 19 Mayıs Coşkusu
Sonraki İçerikErdemir ve İsdemir’den 1919 Ağaç
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.