İskenderun Belediyesinden Liseler Arası Şiir Dinletisi Yarışması

İskenderun Belediyesi liseler arası ödüllü şiir yarışması düzenliyor.
Düzenlenen yarışma hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yarışmanın amacının öğrencilerin sosyalleşmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZE EDİYOR
Yarışmanın 25 Mayıs 2019 günü millet parkında düzenleneceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Yarışmanın konusu özgün şiir. Yarışma tek aşamada gerçekleşecektir. Şiir konusu serbesttir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler başvurularını okulları aracılığı ile ilçe milli eğitim müdürlüğüne yapabilecektir. Her okuldan bir öğrencinin katılacağı şiir yarışmasına başvuru için son tarih 20 Mayıs 2019’dur.Yarışma kültür müdürlüğümüzün koordinesinde yapılmaktadır” dedi.
DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ,”Dereceye giren öğrencilerimizden ilk üçüne ödül vereceğiz. Ödüllerimiz 1.ye 1500 tl hediye çeki,2.ye 1250 tl, 3.ye 1000 tl hediye çeki verilecek. Yarışma jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Şimdiden tüm yarışmaya katılacak olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu tür farklı yarışmalarımız ilerleyen dönemde de devam edecek” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesinden Liseler Arası Şiir Dinletisi Yarışması

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.