İskenderun Belediyesi İmar Ltd’de Çalışan Personelin İkramiye Sevinci

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediyeye bağlı İMAR LTD şirketinde çalışan personele ikramiyelerinin ödendiğini söyledi.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi olarak çalışanların maaş, ikramiye ve diğer alacaklarını her zaman tam ve zamanın da ödeme gayretinde olacaklarını belirtti.

Halka hizmet noktasında belediye personelinin aralıksız çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Başkan Tosyalı,”Biz belediye olarak büyük bir aileyiz. Belediye çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde daha seri, etkin ve verimli aynı zamanda kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Belediyemize bağlı imar ltd şirketinde çalışan toplam 459 işçi kardeşimize Nisan ayında ödenmesi gereken ikramiyeler ödenerek aile bütçelerine katkı sağlandı“ dedi.

İskenderun Belediyesi İmar Ltd Genel Müdürü Bülent Helvacı ise çalışanların yanında olan Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek,”Başkanımız Çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı çalışma genel müdürlüğü tarafından yayınlanan 375 sayılı KHK’nın geçici 24. Maddesi uyarısınca bu çalışan kardeşlerimize Nisan ve Ekim aylarında ikramiyelerinin ödenmesi talimatını vermiştir. Bizlerde her zaman halkımıza en iyi vermek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikHatay’da Toplu Taşımaya Zam Yapıldı
Sonraki İçerik4. Teknoversite Günleri’nin ‘EN’leri Sahiplerini Buldu
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.