İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Tevazu, Samimiyet Ve Gayret İle Çalışıyoruz

TÜRSAB Hatay Seyahat Acenteleri Birliği, Hasan Emir Derneği, İskenderun Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri, İşadamları, İSTE Barboros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi akademik personeli, esnaflar, Bakras Ötençay Yardımlaşma Derneği yönetimi, İskenderun Lara spor kulübü, İskenderun Deniz Kulübü yönetimi, Sarıseki mahalle sakinleri, Ermeni Kilisesi Vakfı yönetimi, İskenderun Hizmet Vakfı yönetimi, Sebzeciler ve meyveciler odası, Balık Semt Pazarı kooparatifi yönetimi ve çok sayıda vatandaş belediye başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konukları ile yakından ilgilenerek,”Rabbim güzel görevler yapmayı nasip etsin. Yapacağımız çalışmalarda işbirliğini önemsiyoruz. Hem belediyenin asli görevlerini hem de onun dışındaki sosyal çalışmalar içinde olmak için gayretlerimiz devam ediyor. Memleketimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Almış olduğumuz bu ulvi görevi layıkıyla yapmak istiyoruz. Bizlere düşen her noktada varız, faaliyetlere ve etkinliklere elimizden geldiğince belediyemizin imkânları ölçüsünde destek olacağız.” ifadelerini kullandı.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Tevazu, Samimiyet Ve Gayret İle Çalışıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Tevazu, Samimiyet Ve Gayret İle Çalışıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Tevazu, Samimiyet Ve Gayret İle Çalışıyoruz İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: Tevazu, Samimiyet Ve Gayret İle Çalışıyoruz

Önceki İçerikMüzik Engel Tanımadı
Sonraki İçerikHatay’da Toplu Taşımaya Zam Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.