İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Suriyeli göçmenlere ait kent merkezinde bulunan işyerlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.
Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatları ile denetimlerini sıklaştıran zabıta müdürlüğü ekipleri, haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için esnafları ruhsat almaları konusunda uyarıyor.
Ekipler yapmış oldukları denetimlerde bir Suriyeli vatandaşa ait olan pastanede hijyenik koşullara uyulmadığını tespit etti. Ekipler işyerine gerekli cezai işlemler uyguladı ve pastane zabıta ekiplerince mühürlendi.

Denetimlerle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tosyalı,” işyerlerine yönelik denetim ve kontroller önümüzdeki günlerde de periyodik şekilde sürecek. Vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri çok önemli. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz eksiklikler gördüğü esnafları önce uyarıyor daha sonra kurallara uymayan işyerlerine gerekli yasal işlemleri yapıyor ”dedi.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Suriye Uyruklu Bir Kişiye Ait İşyerini Mühürledi

Önceki İçerikİskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi Hatay Smmm Odasının 23.Olağan Genel Kuruluna Katıldı
Sonraki İçerikSanatçı Selami Şahin’den Başkan Tosyalı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.