Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi

Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Okul Bahçesinde Ramazan ayını ay yıldız ve Hoş Geldin Ramazan Koreografisi yaparak karşıladılar.
Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Özdoğar ve öğretmenlerin koordinasyonu ile okul bahçesinde özenle gerçekleştirilen sosyal etkinlikte Ramazan ayının önemi öğrencilere anlatıldı.

Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi
Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Özdoğar koordinasyonunda okulda öğrencilere başarılı bir şekilde eğitim öğretimin yanı sıra sosyal aktiviteler de verilirken, Okulda başarı düzeyi artıyor ve müdüründen öğretmenine tüm eğitim kadrosu öz verili çalışmalarla takdir topluyor.
Denizciler İmam Hatip Ortaokulunda eğitim öğretim gören öğrencilerin tamamı okul bahçesinde ‘Hoş Geldin Ramazan ve Ay Yıldız’ teması oluşturdular. Havadan daha net görünen Karografide öğrenciler hep birlikte Ramazanı karşılamanın manevi hazzını yaşadılar ve objektiflere güzel görüntüler oluştu.
Denizciler İmam Hatip Ortaokulu müdürü Mehmet Özdoğar ise, “11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin önemini öğrencilerimize anlatmak için böylesi sosyal bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz Ramazan ayında gerçekleştirdikleri bu etkinliği eminim ömürleri boyunca unutmayacaklardır ve Ramazan’ın manevi atmosferinden hep birlikte istifade edeceğimize inanıyorum. Bu çalışmada yoğun gayret gösteren öğretmenlerimizi de kutluyorum. Bu vesile ile Ramazan ayının ülkemize tüm İslam alemine, hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi Denizciler İmam Hatip Ortaokulundan Hoş geldin Ramazan Koreografisi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.