1. Belen Futbol Turnuvasında; Dostluk Şampiyon Oldu

Belen Belediyesi, Belen Kaymakamlığı, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 1. Belen Futbol Turnuvası final maçında dostluk kazandı.
18 futbol takımının katıldığı turnuvanın çekişmeli geçen maçlarının ardından yarı finale yükselen, Belen Belediyespor’la Belen İlçe Jandarma arasında oynanan müsabaka berabere biterken penaltı atışlarıyla Belen İlçe Jandarma finale yükseldi.
Yarı finale yükselen diğer iki takımın karşılaşması Sarıkaya Servisçilik, Göçmen Spor’u 5-2 yenerek finale yükseldi.
Final maçında ise çekişmeli ve heyecanlı geçen maçta, Sarıkaya Servisçilik ve Belen İlçe Jandarma arasında oynanan müsabaka 2-2 berabere bitmesiyle, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında da beraberlik bozulmayınca, her iki takımın aldığı kararla penaltı atışlarına devam edilmedi ve birbirine dostluk elini uzatarak, Belen 1. Futbol Turnuvasını dostluk kazandı diyerek birlikte sevindi.
Turnuvanın bitmesiyle kupa ve madalya töreninin ardından birbirlerine sarılan futbolcular, bu müsabakada kazanan 18 takım var diyerek, birbirlerini tebrik etti.

1. Belen Futbol Turnuvasında; Dostluk Şampiyon Oldu 1. Belen Futbol Turnuvasında; Dostluk Şampiyon Oldu 1. Belen Futbol Turnuvasında; Dostluk Şampiyon Oldu

Önceki İçerikKaymakam İskender YÖNDEN , “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” Kutlama Mesajı
Sonraki İçerikMilli Savunma Bakanı Hulisi Akar Hatay’a Geldi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.