Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’

Hatay’ın İskenderun ilçesindeki General Şükrü Kanadlı İlkokulu, ‘Beslenme Dostu Okul Projesi’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor.
General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda ‘Beslenme Dostu Okul’ projesi kapsamında öğrenciler hergün ders zili çalmadan önce okul bahçesinde öğretmenlerin de katılımıyla müzik eşliğinde egzersiz yapıyor.

Koruyucu sağlık hizmetleri kapsamında, okullarda sağlıklı beslenme, obezitenin önlenmesi ve hareketli yaşam konularında duyarlılığın artırılması ve bu konuda yapılan iyi uygulamaların desteklenmesi amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının işbirliği içersinde yürüttüğü ‘Beslenme Dostu Okul’ projesine İskenderun General Şükrü Kanadlı İlköğretim Okulu’da katıldı.
Okul müdürü Ebru Yıldızber önderliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında okuldaki öğrenciler ilk derse, müzik ve bir eğitmen eşliğinde egzersiz yaparak daha enerjik zinde ve keyifli başlıyorlar.
General Şükrü Kanadlı İlkokulu Müdürü Yıldızber, yaptıkları spor etkinliği ile amaçlarının çocukları doğru beslenme konusunda eğitmek olduğunu belirtirken, yaptıkları spor etkinliği ile de sağlıklı beslenme konusunda öğrencilere farkındalık oluşturulduğunu kaydetti.
Şükrü Kanadlı İlköğretim Okulu öğrencileri okulun bahçesinde gerçekleşen etkinlikte müzik eşliğinde hem eğlendiler hem de spor yaptılar. Öğrenciler etkinliğin çok keyifli olduğunu söylediler.

Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’ Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’ Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’ Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’ Şükrü Kanadlı’da İlk Ders ‘‘Egzersiz’’

Önceki İçerikİskenderun Kaymakamı İskender Yönde’den TMO’da İncelemelerde Bulundu
Sonraki İçerikSahil Şeridinde Yeşil Alanların Bakımı Yapılıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.