Arsuz Limon Çiçeği Festivali Başlıyor

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’i ziyaret ederek, önümüzdeki yıl yapılması planlanan “Limon Çiçeği Festivali” ile ilgili desteklerini beklediklerini ifade etti.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Turizm cenneti olan ve gerçekleştirdiği festivallerle, festivaller şehri olan Arsuz’da böyle bir festivalin daha gerçekleşmesinin kendisini memnun edeceğini belirtti. Arsuz’un hem turizm hem de genel anlamda tanıtımı ve gelişmesi adına ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Güven, “ Böyle bir festivalin gerçekleşmesi konusunda Arsuz Belediyesi olarak üstümüze ne düşüyorsa, imkânlar çerçevesinde yapmaya hazırız. İlçenin kalkınması, tanıtılması ve daha da gelişmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız. Limon Çiçeği Festivali’nin de ilçemize ayrı bir hava katacağına inanıyorum,” şeklinde konuştu.
ADD Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’e teşekkür ederek, bu konuda desteklerini beklediklerini ifade etti.

Arsuz Limon Çiçeği Festivali Başlıyor

Önceki İçerikArsuz Belediyesinden İstanbullu Tatilcilere Uyarı
Sonraki İçerikBelen Belediye Başkanı İbrahim GÜL; İnsanların mutlu olması, bizlerin elinde
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.