İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde “Renklerin Ahengi” Konulu Resim Sergisi Açıldı

İskenderun Belediyesi sanat galerisinde “Renklerin ahengi “konulu resim sergisi açıldı.
İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen serginin açılışına katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye olarak sanata ve sanatçıya her zaman büyük önem vereceklerini belirtti.

Kültür Müdürlüğü koordinasyonunda açılan sergide konuşan Başkan Tosyalı, “Düzenlenen el sanatları kursları ile birçok kursiyere çeşitli eğitimler veriliyor. Bu kurslarımızda çok yetenekli kursiyerlerimiz yetişiyor. Bu serginin açılmasında emeği geçen baştan ressam Aylin Şafak ve tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ressam Aylin Şafak ise sergi hakkında bilgiler vererek,”Bir kaç yıldır belediyemiz ile birlikte kursiyerlerimize resim yapma sanatları hakkında eğitimler veriyoruz. Resim sergimizi açmanın heyecanı içerisindeyiz. İlerleyen dönemde de kurslarımız devam edecek. Resim sergisinin açılmasında bizlere destek olan İskenderun Belediyesine ve Başkan Fatih Tosyalı’ya çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde “Renklerin Ahengi” Konulu Resim Sergisi Açıldı İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde “Renklerin Ahengi” Konulu Resim Sergisi Açıldı İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde “Renklerin Ahengi” Konulu Resim Sergisi Açıldı

Önceki İçerikGeneral Şükrü Kanadlı İlkokulu’nda Bahar Şenliği Coşkusu
Sonraki İçerikŞehit Ercan Can Son Yolculuğuna Uğurlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.