Hatmek Kursiyerlerinden El Emeği Göz Nuru Sergi

Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan İskenderun HATMEK (Hatay Meslek Edindirme Kursları) kursiyerlerinin yılsonu sergisi büyük ilgi gördü.Halk Eğitim Merkezi İskenderun Binası Sergi Salonu’nda “El Emeği Göz Nuru” ürünlerini sergileyen kursiyerlerin heyecanlı oldukları gözlenirken; eğitim öğretim sezonu içerisinde yaptıkları çalışmalar büyük beğeni topladı.Hatay Büyük Şehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mehmet Bozkurt, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Emine Atmaca ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Çilem Soylu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı sergide; resim, mefruşat, el sanatları rölyef, ahşap boyama, ipek kozası ve yağlı boya çalışmalarından oluşan eserler yer aldı. HATMEK’in kuruluş amacına uygun olarak çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çeken Bozkurt “ Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda kurulan HATMEK, gün geçtikçe gelişerek daha geniş kitlelere ulaşıyor. Kursiyerlerimiz yıl boyunca yaptıkları çalışmalar sonucunda elde ettikleri birbirinden güzel ve değerli eserlerini büyük bir gururla sergiliyorlar. Tüm kursiyerlerimize ve kurs eğitmenlerimize el emeği göz nuru eserleri için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Hatmek Kursiyerlerinden El Emeği Göz Nuru Sergi Hatmek Kursiyerlerinden El Emeği Göz Nuru Sergi Hatmek Kursiyerlerinden El Emeği Göz Nuru Sergi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.