İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İskele Ve Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kurulacak

İskenderun Belediyesi ev sahipliğinde Ramazan ayı boyunca her gün hayırseverlerin katkıları ile sahilde bulunan iskele iftar sofrası kurulacak.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,bu konuda çalışmaların tamamlandığı belirterek ilçe halkını iftar sofralarında buluşturacaklarını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İskele Ve Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kurulacak
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,“Ramazan ayının bereketini beraber yaşamak, halkımızla aynı sofrada buluşmak için geleneksel hale getirilen iftar sofrası ile Ramazan ayının güzelliğini bereketini aynı sofrada hep beraber yaşayacağız. Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi de güçlendiriyor” diye konuştu.

İftar sofralarına katkısı olan herkese teşekkür ettiklerini ifade den Tosyalı,”Sahil İskelede ilk 15 gün Tosyalı Holding, son 15 gün Diler Holding, Denizciler mahallesinde Atakaş şirketler grubu,Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde semt pazarında Atakaş şirketler grubu,Yunus Emre Mahallesinde 2nolu taziye evine İTSO,Eski Hal pazarı alanında İTSO ve Sakarya mahallesinde Baştuğ Metalürjinin katkıları ile iftar sofraları kurulacak. Tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Ramazan ayının devletimiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum ” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İskele Ve Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kurulacak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İskele Ve Farklı Noktalarda İftar Sofraları Kurulacak

 

Önceki İçerikArsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü 1.Amatör Lige Yükseldi
Sonraki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, muhtarlar ile her zaman iletişim halinde olacağız
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.