Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu

Denizciler İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu özel konserinde öğrenciler yeteneklerini konuşturdular. Söyledikleri türkülerle ve gösterileriyle velilere unutulmaz bir akşam yaşattılar.
İskenderun’un en büyük Mahallesi konumunda olan Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Eğitim Öğretimde başarı grafiğini her geçen gün yükseltiyor. Eğitim öğretimin yanı sıra sosyal faaliyetler de de bulunan Denizciler İmam Hatip Ortaokulu eğitim kadrosunda öğrenciler de hazırladıkları yıl sonu konserinde yeteneklerini sunma imkanı buluyor.
Denizciler İmam Hatip Ortaokulunun başarılı müzik öğretmeni Nezahat Alpay Önder de, okuldaki yetenekli öğrencileri keşfederek, oluşturduğu kadro ile bir yıl boyunca uğraş vererek öğrencilerle birlikte bu yeteneklerini konserle süslediler.
Konserin açılış konuşmasını yapan Denizciler İmam Hatip Ortaokulu müdürü Mehmet Özdoğar, “Çağımızın en büyük sorunlarından bir tanesi yeni yetişen neslin ahlak, kültür, örf ve adet yönünden dejenere olmasıdır. Geçmişe baktığımızda dostluk arkadaşlık, Vefa, sevgi, saygı, hoşgörü samimiyet ve en önemlisi biz olma duyguları yavaş yavaş yok olmaktadır. Biz olmak yerine ben olma eğilimleri ön plana çıkmaktadır. Bu da toplumda derin tamiri zor yaralara yol açmaktadır. İşte bizler İmam Hatip Gençliği olarak toplumumuzda oluşan bu derin yaraları onarmayı, yok olmaya başlayan duyguları tekrar canlandırmayı var olan güzelliklerimizi yaşamaya devam ettirmeyi ve bizden sonraki nesillere aktarmayı hedefliyoruz. İmam Hatip Okulları olarak bilinçli, ahlaklı, vefalı, erdemli, geçmiş değerlere bağlı, geleceğe umutla bakan yeniliklere ve teknolojiye açık kendini geliştirmeyi görev addeden, vatana millete bağlı, vatanını, milletini bayrağını seven ve bu uğurda canını seve seve verebilecek nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. Denizciler İmam Hatip Ortaokulunun akademik başarısından da söz eden müdür Özdoğar; “Geçen yıl LGS sınavlarında İskenderun İlçe birincisi bizim okulumuzdan çıkmış olup, toplamda 24 tane öğrencimiz nitelikli liselere yerleşmiştir. Bunlardan 5 tanesi Fen Lisesidir. Bu yıl da bu başarımızın üzerine koyarak devam ettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
Eğitim öğretimin yanında öğrencilerin sosyal, kültürel, spor ve sanat alanında da başarılarını ve yeteneklerini desteklediklerini belirten Denizciler İmam Hatip Ortaokulu müdürü Mehmet Özdoğar; “Bu güzel günde Müzik öğretmenimiz Nezahat Alpay Önder tarafından hazırlanmış olan bu güzel etkinlik bunun en güzel örneğidir. Emeği geçen başta müzik öğretmenimiz Nezahat Alpay Önder’e ve tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizi gayretlerinden ötürü kutluyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Denizciler Ortaokulu öğrencilerinin yıl sonu özel konserini sundular. Öğrenciler müzik endüstrim anları ile hem çaldılar hem de söylediler.
Bir yılın emeği olan bu konseri izlemeye gelen veliler ise coşku ve heyecan dolu anlar yaşadılar.
Konserin sonunda ise Denizciler Ortaokulu müdürü Mehmet Özdoğar, Müzik öğretmeni Nezahat Alpay Önder’e başarılı çalışmalarından dolay plaket takdim etti.

Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu Denizciler İmam Hatip Ortaokulu Yıl Sonu Özel Konserinde Öğrenciler Yeteneklerini Konuşturdu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.