İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetiminden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Hayırlı olsun ziyareti

İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimi, 31 Mart Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakından Belen Belediye Başkanı seçilen İbrahim Gül’ü makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, Vakfın çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Gül’e bilgiler verdi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun ile Belen’in ayrılmaz bir bütün olduğunu belirterek, el birliği ile hizmet edeceklerini vurguladı.
Belen Belediye Başkanı Gül ziyarette, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimine de yapmış oldukları hayırlı işten dolayı teşekkürlerini iletti.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün ziyaretinde, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten, yönetim kurulu üyeleri Saadet Özmen, Yüksel Cirdi, Münir Emre Kuran, Ali Çitanak, Levent Çam, Serdar Çotulay, Emin Aşkargenç ile İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf memuru Meltem Kartal yer aldı.

İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetiminden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e Hayırlı olsun ziyareti

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.